ОБЩИ УСЛОВИЯ

 

ЦЕНИ 

Всички цени на сайта са в български левове с включено ДДС, валидни са до декември 2012 и са франко офис ни в София. Фирмата си запазва правото на корекции.

 

НАЛИЧНОСТИ

Артикулите, които са налични и могат да бъдат закупени от офиса ни са отбелязани с надпис  В НАЛИЧНОСТ

 

ЗАЯВКА ЗА ПОРЪЧКА 

Доставката на стоки от внос става на база поръчка чрез формата за контакт или чрез писмена поръчка изпратена по факс или e-mail. Поръчката трябва задължително да съдържа основните атрибути за издаване на фактура, както и телефон и лице за контакт. Фирмата поддържа наличности от най-използваните и търсени вносни инструменти и пособия.
За закупуването на инструменти от раздел собствено производство може да ни посетите на ул. Пиротска № 64.

Обадете се на тел. 02/986 7002 за да разберете дали желаният от Вас продукт в момента е наличен. 

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ 

Поръчките за внос на иструменти, които нямаме в наличност, се изпълняват след заплащане стойността на продукта срещу издадена от нас оригинална данъчна фактура.

За стоките в наличност:

  • в брой в офиса ни при получаване на стоката
  • по банков път - по предварително издадена фактура.

 

СРОК НА ДОСТАВКА 

За изделята от внос е до 8 седмици. Срокът на доставка за клиента започва да тече след фактуриране и съответно заплащане на дължимата сума по поръчката. Когато заявената стока е налична, наш служител ще се свърже с вас за да дойдете в офиса ни и да я получите. При желание от Ваша страна поръчката Ви може да бъде изпратена по куриер (по ваш избор) и за ваша сметка.

Същите условия важат и за налична стока, която е заплатена по банков път.


ОТСТЪПКИ 

Отстъпки за инструменти от внос не се правят, освен в случаи на големи поръчки (над 10 000 лв.), което се договаря с клиента допълнително. 

За алуминиеви клупи собствено производство  - 10 % от общата цена при едновременна покупка на 10 бр. или повече, независимо от размера или модела.

 

Няма записи в тази група